VISSZAKÜLDÉSI SZABÁLYZAT

Megérkezett a rendelésed, de meggondoltad magad? Semmi probléma, a kiszállítástól számított 14 napon belül visszaküldheted a terméket.

Mivel higiéniai és takarítási eszközökkel foglalkozunk, kiemelten fontos, hogy a

visszaküldött termékek sérülés mentesen

és nem használtan kerüljenek vissza hozzánk.

Semmilyen körülmények között nem fogadhatunk el olyan visszaküldött terméket, mely nem tartja tiszteletben ezeket a szabályokat és ezeknek a feltételeknek nem felel meg.

Minden visszatküldési és visszatérítési kérelmet elbírálunk és felvesszük a Vásárlóval a kapcsolatot a visszaküldés megszervezéséhez.

HOGYAN JELEZD VISSZAKÜLDÉSI KÉRELMED

Három egyszerű módja van hogy jelezd visszaküldési igényed

MY CLEANOOP PROFIL

Saját Cleanoop profilodból magad kérheted a visszaküldési kérelmet. Válaszd ki a terméket vagy rendelést, amit vissza szeretnél küldeni és kattints a “Visszaküldés” gombra. Töltsd ki az űrlapot, írd le a visszaküldés okát és jelezd nekünk, hogy az egész rendelést vagy csak egy adott terméket szeretnél visszaküldeni.

VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAP

Ha vendégként adta le rendelését, és nem rendelkezik My Cleanoop-fiókkal, akkor ezen az űrlapon keresztül küldheti el kérését, megadva adatait és a rendelés hivatkozási számát.

  VISSZATÉRÍTÉSEK

  Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a visszaküldés után a lehető leggyorsabban visszatérítsük a kifizetett összeget. Amint az áruk visszaérkeznek a raktárba, munkatásaink ellenőrzik őket. Az adminisztratív irányelveknek megfelelően, a jóváhagyott visszatérítést banki átutalással teljesítjük.

  SÉRÜLT, HIBÁS VAGY HIÁNYZÓ TÉTELEK

  A megrendelések előkészítésében a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Ha a Vásárló hibás terméket kap, akkor segítünk a lehető leggyorsabban megoldani a problémát. Ha ilyen helyzet állna fenn azonnal vedd fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, e-mailben vagy Messengeren, meg fogjuk találni a megfelelő megoldást.

  © 2024 SISTEM AIR GROUP – RIAMET KFT. - HÉA-SZÁM HU13676348

  0
   0
   Bezárás
   Nincsenek termékek a kosárban.Vásárlás folytatása
   []