Professzionális
olasz minőség

A CLEANOOP a Tecnoplus családi vállalkozás védjegye, amely immár 25 éve gyárt és forgalmaz takarításhoz kapcsolódó termékeket.

CÉLUNK A TAKARÍTÁS KULTÚRÁJÁNAK ELTERJESZTÉSE

Folyamatosan keressük a megoldásokat az emberek jólétének növelésére. Lehetőséget nyújtunk az egészséges tisztaság megteremtésére környezetükben, emellett elkötelezettek vagyunk az energia megtakarítás mellett is.

ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK KUTATÁSA

Fontosnak tartjuk az innovatív megoldások állandó kutatását, hiszen rendszereink sokak számára a mindennapi élet részét képezik, ezért munkánkkal szeretnénk hozzájárulni a fejlődés ütemének fenntartásához.

OLASZORSZÁGBAN GYÁRTOTT TERMÉK

Sikerünk kulcsa a professzionális gyártási technológia és magas szintű szolgáltatás biztosítása. A kiválóan képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunk lelkiismeretesen dolgozik ügyfeleink elégedettsége érdekében.

ADVANCED ENGINEERING

A belső műszaki tanulmányoknak és innovációs képességünknek köszönhetően folyamatosan foglalkozunk saját márkás termékeink gyártásával, amelyek cégünk forgalmának jelentős részét képviselik.

 

GLOBAL PLAYER

A GLOBAL PLAYER azt jelenti, hogy képesek vagyunk reagálni olyan igényekre, amelyek gyakran jelentősen eltérnek technikai, kereskedelmi és használati szempontból. Egy kihívás, amely lenyűgöz minket, és amelyet minden nap hajlandóak vagyunk elfogadni.

ELÉGEDETT VEVŐK

Cél: maximális vevői elégedettség. Ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel követik ügyfeleinket a tervezéstől az értékesítés utáni értékesítésig.


 

MÁRKÁINK

CleanoopCLEANSHOP

Cleanoop

A hivatalos webáruház,
kiegészítők és tartozékok vásárlásához

Risorsa 4

Sistem Air

Központi porszívó rendszerek az egészséges tisztaság megteremtése érdekében.

Risorsa 12

Sistem Air PRO

Több mint takarítás.
Professzionális és ipari
rendszerek.

Risorsa 6

Advance Easy Moving

Automata tüzelőanyag adagolás biomassza kazánokhoz és kandallókhoz

© 2024 SISTEM AIR GROUP – RIAMET KFT. - HÉA-SZÁM HU13676348

0
    0
    Bezárás
    Nincsenek termékek a kosárban.Vásárlás folytatása
    []